Friday, 19 October 2012

Busy Busy... Arghhhh!

Assalamualaikum...

Tengah aku dok study untuk test pukul 7.30pm kejap lg, tetiba bole pulak aku nak update belog.. motif?? Ini nama nya aku dah tension dok mentelaah teori yang memeningkan kepala aku..  Rasa nak pecah je dok menghafal bagai ni...

Raya Haji dah tak lama, semua orang packing packing barang nak balik.. Aku yang kat sini, termenung termenung dan terus termenung sebab aku tak balik.. Hanya mampu melihat je.. :'( 

Sebelum nak cuti tu, memang aku kat sini busy part ni memang aku tak suka.. Asignment belambak lambak, dengan kuiz lagi, yang paling penting midterm.. Adoii, yang ini entah la macamne.. Nak cuti sem je mesti ada midterm, tapi bagus la juga kan, bole la cuti seminggu tu tanpa pikir midterm dan yang lain lain tu.. Yeay!! tak sabarnya..!

Cuti ni aku tak decide lagi nak jalan jalan mana.. Aku ikut drebar aku je, dia nak bawa aku g mana.. Kat Sarawak ni apa tempat yang best ye? Tanya pakcik google kemain lagi semua tempat jejauh.. Tak ada yang dekat, tapi macam nak g Pantai Lundu.. Best ke idok ye... 


Bye!

1 comment:

  1. assalamualaikum & salam kenal..akak follow sini juga ye..tq sudi follow akak..study kat UNIMAS ker..hubby akak org Kuching..kat swak kan byk tmpt2 menarik..

    ReplyDelete