Wednesday, 31 July 2013

Pavlova in da house!

Assalamualaikum

Selamat berpuasa semua.. walaupon dah lambat tp masih nak ucap jugak.. hehehe.. macamne puasa korang? Ada penuh? Hehe. Dah berkurun tak update blog, nak menulis pun dah terketar-ketar.. hahaha


Pavlova in da house.. nyum nyum.. first try buat benda ni.. alhamdulillah menjadi jugak la, tp tp tp kan.. whipping cream dia tak jadi. Sob sob.. sebab mama salah beli.. sebenar kne beli yang bukan tenusu.. tp takpe la, dh beli kan buat je la.. 

Buka puasa tdi semua serbu bukan main ye, habis jugak.. kalo dpt makan sejuk sejuk gila best.. hahaha.. lepas ni bole buat lg.. nak buat ni bukan main senang ceQ habaQ.. 



Saturday, 6 July 2013

Tahniah!!

Assalamualaikum...

Sekarang ni musim bertunang dan kawen ke?? Hari ni maksu aku dah bertunang.. Fine! Jeles ceQ.. Umoq sama tapi dia dah bertunang dlu.. Jeles jeles jeles.. huhuhu

Tahniah ucu dan maaf sbb tak dapat balik.. InsyaAllah kita jumpa time ila kawen., Fine.. ni lagi sowg.. Adik aku pon dah nak kawen.. tak lama je lagi.. Aku rasa aku dh mention kot pasal ni.. 

Tahniah sekali lagi, cantik ucu bertudung.. double suka.. hehehe.. 


p/s : tak lama dah nak puasa.. bape hari je lagi.. selamat berpuasa ye kawan.. ^^

Tuesday, 2 July 2013

Hooray!!! Cuti!!

Assalamualaikum....

Yuhuuuu! I'm back... Finally, smpai jugak dekat rumah.. double double happy! hahaha.. Lepas seminggu baru ada masa nak update blog.. Perangai apakah tu???! hahaha.. 

Sampai rumah semua benda lupa, fon pon campak merata-rata, blog pon terbiar.. haha.. Alhamdulilah exam hari tu boleh buat.. insyaAllah boleh lulus.. Thanks pada yang wish or bagi semangat.. Hargai sesangat.. ^^

Cuti untuk sem ni agak busy, adik ceQ nak kawen! ohhhhh.... cepat nya jodoh dia... Bestkan??? Aku pulak?? Lambat lg kot.. Calon pon sik da lagi.. Acamne tu?? huhuhu.. ayat sedih dan pasrah...