Sunday, 9 June 2013

Holla Holla!!

Assalamualaikum..

Holla... Sekian lama menghilang, kini aku kembali.. Wahh! hahaha.. Sejak berbulan-bulan ni aku agak sibuk.. Aku sibuk dengan macam-macam benda la.. Kalah perdana menteri.. Amek kaw! hahaha.. 

Alhamdulillah semenjak aku tukar kos, takde la aku pening sangat nak buat program bagai.. Jenuh aku nak ingat coding.. Belajar mana yang tak susah kan? Still susah jugak bila aku tukar kos ni, tp tak perlu la aku menghadap coding yang panjang berjela-jela tu.. Pening kepala ceQ..

Esok... Ye esok aku dah start final.. Doa kan aku ye.. Harap sangat aku bole jawab semua soalan, kalau tak semua setengah pon bole la.. hahahaha.. Itu je la aku nak cite since dah lama aku menghilang.. hahaha.. Adios! ^_^


p/s : good luck untuk yang final esok! fighting!!



2 comments:

  1. kalau tetibe blurr kan tak dapat jawap, ingat SY kompem dapat jawap. keje mudah tak pedihkan mata~ hehe~ kidding. all da best ^^

    ReplyDelete
  2. hehehe.. pon bole.. thank you.. ^_^

    ReplyDelete