Friday, 14 June 2013

Sick

Assalamualaikum...

Paper ke-3 dah habis, ada lagi 3 paper tinggal.. Sepanjang exam je mesti sakit, bukan sakit yang teruk-teruk tu.. Sakit gedik-gedik je.. hahaha.. Time ni la nak demam, selesema, sakit kepala.. Nak study pon agak susah.. Tapi takpe, sakit ni kan penghapus dosa-dosa kecil.. InsyaAllah..

Semalam punya paper mak ai.. susah nak habaQ la.. Kalo setakat lulus or B tu insyaAllah, kalo nak A macam jauh je.. Takut ceQ.. Paper semalam Introduction to Cognitive Science yang buatkan kepala ni macam nk pecah.. Abis paper mula la pening is coming! huhuhuhu


Bye

p/s : Ada lagi 3 paper, doakan ye.. ^_^

2 comments: