Monday, 10 June 2013

Alhamdulillah...

Assalamualaikum..

Ehem ehem! tadi dah lepas first paper.. InsyaAllah bole lepas paper tdi.. hehe.. Yakin dengan diri sendiri.. Yeay! ^_^ Tapi kan kemain ye, time exam bawu la berupdate blog ni.. Kalau tak, jangan harap la kan.. Di biarkan je blog ni.. Adoii.. 


Before g exam, wajib la tangkap gambar.. Nama pon perempuan kan, perempuan ni kalo korang nak tau ish ish ishhh.. mana je g mesti tangkap gambar..  Termasuk la diri aku ni, tapi sekarang ni dah kurang.. Ahaks! Poyo je lebih.. 

Ni lah fakulti baru aku, doakan aku bole bawak ye untuk kos baru ni.. InsyaAllah.. Kawan2 aku ni banyak gak la tolong aku pasal pelajaran, pilih lecture yang bagus2 yang tak kedekut markah.. Amboi amboi.. hahaha.., 

Bye!





No comments:

Post a Comment