Sunday, 16 June 2013

Tak Sabarnya!!!

Assalamualaikum...

Yeay!! lagi seminggu nak balik semenanjung.. my hometown.. siyesly tak sabar.. lg 2 paper je tinggal, tp 2 paper yg agak berat la.. insyaAllah bole punya, kan syima kan! tak bole jawab pon kena jwab jugak., acamne tu??

dan tak lama je lagi adik nak kawen.. sob sob., sedih ar.. pasni takde dah kawan nak teman karok, jenjalan.. ish! apa la yg dok pkir skng, lmbt lagi ila nak kawen la.. skng hepy2 cukup la..

alhamdulillah dah nak abis sem untuk sem ni.. macam2 kisah duka dan suka yang berlaku.. alhamdulillah aku masih tabah, menjadi syima yg tak cengeng! whatever la apa perkataan yang seangkatan dengannya.. ayat nak poyos habis kan.. hehehe

pape pon thanks pada yang doakan aku dan pada sesiapa yang support aku dari belakang.. paper yg mendatang ni aku buat sehabis mungkin.. chaiyok! 

Thanks a lot...!
Bye!

p/s: selamat hari bapa untuk semua bapa-bapa di luar sana.. selamat hari bapa jugak untuk abah yang tersayang.. kakak sayang sangat kat abah.. love love love.. 

No comments:

Post a Comment