Saturday, 10 November 2012

Gila Running Man!

Assalamualaikum....

Sekarang bukan main la kan, semua nak gila.. Bukan aku sowg je, boleh dikatakan semua yang aku kenal layan Running Man ni.. Aku dari tak layan cite ni terus aww!!! gilerrrr dahh.. Nampak tak kegedikan aku situ.. hahaha Blog aku tak ber"update" disebabkan cerita ni la, ada masa lapang je aku layan Running Man.. Tu salah satu faktor blog aku ni dah lama tak update.. hehe..

Macam mana aku boleh layan cerita ni pon aku tak tahu, tetiba je kot.. haha.. Tapi siyes la memang best Running Man ni.. Kepada orang orang yang tak minat Korea ni aku tak tahu la, mungkin bagi diorang diorang semua Running Man ni tak best.. Lain orang lain minat nya.. Macam aku minat Korea, tapi tak la sampai fanatik tahap gila gila.. 




Aku suka "Monday Couple" diorang ni.. Ji Hyo and Gary.. Shweettttt sangat.. Tak percaya korang tengok la sendiri.. 

Layan video ni sekejap...


Bye!




No comments:

Post a Comment