Sunday, 4 November 2012

Mari Mari Siapa Mahu!!

Assalamualaikum...

Straight to the point la, sekarang kan aku dok kat sini sarawak.. So, hari hari la aku sntiasa makan kek lapis.. Tak kira waktu, teringin je broommm moto.. Destinasi dayang saliha kek lapis.. Kalau dulu, bukan main payah lagi, teringin nak makan kek lapis mesti tertunggu tunggu sape la yang nak ke sarawak tu boleh la kirim.. Sekarang tak lagi.. hehehe..

Macam macam jenis kek lapis aku dah rasa, tapi yang terbaik buat masa ni dragon cheese sama cadbury cheese.. Dragon cheese tu kalo makan cair dalam mulut terus.. nyum nyum.. Tak percaya nanti rasa la kalo mahu.. hehehe.. Cadbury cheese tu memang betul betul coklat cadbury yang anda makan hari hari tu.. ^_^


mempersembahkan!!!







Chocolate cadbury

Aku balik semenanjung akhir bulan 1, time tu boleh la borong bebanyak bawak balik.. Kalau korang teringin, nak aku tolong belikan, InsyaAllah aku cuba.. ^_^ tengok betapa baiknya hati aku.. hehe

Bye!

3 comments: