Sunday, 12 January 2014

Mood kelaut!

Assalamualaikum..

Ari ahad bersamaan hari kedua stay rumah tanpa roomate.. Bosan bak hang! Apa yg nak buat pon tak tau.. Esok exam, tapi mood nak study melayang layang dah ke semenanjung.. Tak sabar nya!!! Dugaan betul paper last last ni.. aigoo..

Semalam hantar kengkawan balik, nampak belon je hati ni dah dup dap dup dap.. Rasa macam ceq yang nak balik.. Sebak je tengok kengkawan masuk balai berlepas, terlebih pulak pompuan ni.. hahaha.. 

Nape la sem ni balik lewat sangat.. Before ni, syima la orang pertama sekali balik.. Tapi sem ni? Orang terakhir terus.. Apa yang aku merepek ni? Arghhh... Maaf ye mood idea semua dah tunggang terbalik.. Lain yang nak cerita lain yang ditulisnya..


Tunggu naa.. tinggal berapa hari je lg nak blk.. yahoo! Excited terlebih pompuan ni. Tak bole nak layan sangat.. hahaha

Adios! 

No comments:

Post a Comment