Tuesday, 20 March 2018

Welcome 2018

Assalamualaikum..

Welcome 2018, semoga dipermudahkan segala urusan untuk tahun ni.  Target nak kawin, insyaAllah tahun ni ditunaikan.  Semoga dipermudahkan ye syima.  😊😊

Kadang2 apa yg kita tak pernah terpkir,  mungkin terjadi.  Sama kes dengan apa yg aku alami skrg ni.  Tak pernah duga benda ni akan jadi.  Sebab apa yang aku nak,  kadang2 tak dapat.  And apa yang aku tak pernah terpikir akan dapat,  tu yang aku dapat.  Mungkin tu yang terbaik buat aku.  Kita tak boleh tolak kan.  Terima dengan hati yang terbuka.

Makin matang sesorg tu,  makin banyak benda yang dipikirkan dalam hidup ni.  Aku sendiri macam tu.  Tapi aku tak tau la aku ni dah makin matang atau buat2 matang.  Hahahhaa. Kadang2 macam budak2 jugak,  kadang2 macam makcik2. 😆

Bila dah start menulis,  mula la nak membebel yang bukan bukan.  Dah la syima.  Hahaha. InsyaAllah macam2 akan berlaku tahun ni.  Aku dah nak berlaki, hahahahhaha.  InsyaAllah kalau tak ada apa apa halangan lepas raya aku akan mendirikan rumahtangga dengan orang yang aku sendiri tak expect akan jadi laki aku.  See!  Benda yang aku tak pernah terpikir dengan orang yang aku sendiri tak terpikir.  Aku terima dia. Sebab?  Biarlah rahsia untuk sementara.  Dah sah dia jadi laki aku. Maybe aku akan cerita.  Hehehehe.

Banyak sebenarnya aku nak bercerita ni.  Tapi nantilah.  Kalau ada masa lagi aku update ye?  At least bila aku terbuka balik blog ni and terbaca aku boleh gelak sendiri.  Adios.

No comments:

Post a Comment